Aybuke014 Büyük bir ihtimal gazı vardır zaten mesaj istekleri biliyorsunuzdur üç parmağımızda 5 × 5 kere de tam tersi sol tarafa mesaj atmamız lazım sırttan ise iki parmağınızda o kemiğine yukarı aşağı yukarı aşağı bir şekilde sonra iki kere yukarı doğru hafif bir şekilde Vurmanız gerekiyor ve kak sesini duyduğun zaman zaten bebek rahatlar gaz ilacı kullanıyorsanız belki gaz ilacımız çocuğumuz da iyi gelmiyor dur ben oğluma aynı uyku kesinlikle yoktur durmuyordu sürekli ağlıyordu ben de sizinki gibiydim cinnet geçirmek üzereydim daha sonra ben Biogia. Sarı bir kutu ilaç var onu aldım daha sonrasında ben bebeğime mama verdiğim için kesildi çünkü mama vermek zorunda kaldığım için bu sefer maf lor turuncu olanı verdim o bizi çok iyi gelmişti onu kullandıktan sonra uykumuz düzene girdiği kakasını çok şeyi rahat bir şekilde yaptığı rahat bir şekilde çıkarttı oyun aç benim için muazzam bir ilaç oldu tabii ki de doktorunuza bunu belirtin doktorunuza söyleyin eğer doktorunuz onaylarsa sizde gidersiniz eczaneden alırsınız