Bebikimm Tayinciler beni anlar bian önce elden çıkarmak istiyorum kalabalık götürmek istemiyorum yeni evime. Hepsi çok iyi durumda beşik 2 kademeli küçük sepet beşiklerle karıştırmayın sallama özelliği var cibinliğini ve yatağıyla birlikte vercem
durununannesii01 Bebikimm ev eşyaları tekstili vs olursa bende uyguna almak isterim depremzedeyiz inanın o kadar eksiğim var ki anca ikinci el alabiliyorum ve ister istemez hepsine yetişemiyorum ama ev den satmak istedikleriniz olursa bakmak isterim 🥰
Bebikimm Kanz astronot mont bilen bilir sıfırları bin liraya dayandı, aşırı tatlı duruyor yakından bi görseniz 😻 hiç Bi sıkıntısı yok
Bebikimm Deniz şortu takımı, dinozorlu takım, patikleri lcw nin ürünü hepsi yeni gibii çok iiyi durumda. Üstelik patikleri aldık ve 1 kere bile giydiremedim küçük geldi fişini de atmış bulundum
Bebikimm Zuhreoguz hangisini soruyorsunuz ona göre fiyat söylesem daha iyi olur bependiğiniz ürün için siz ne düşünürsünüz fiyat olarak ben olur yada olmaz diyim 😊
Bebikimm durununannesii01 çok yardım etmek isterdim ama kullanmadığım Bi ev eşyası yok fazla olanları da koyuyorum buraya. Dolap hesabım @burcublgnnn oraya fazla olanları koyuyorum uyguna.🌼