[silindi] Merhaba anneler başlıkta düşme yazdım ama bebeğim düşmedi ordan tabii ki ( Allah korusun) ama eşimin de benim de en büyük korkumuz o. Çünkü bazen mama sandalyesindeyken WC ye falan gidiyorum ama aklım çıkıyor çünkü sürekli sarkıyor oradan. Kemeri var ama en başından beri kemerini asla taktırmıyor. Mama sandalyesinden düşen bebek duydunuz mu hiç ? Kızım 8 buçuk aylık bazen öyle sallanıyor ki mama sandalyesi ile düşecek diye korkuyorum. Mama sandalyesi neden kabusum oldu bilmiyorum kullanmamalıyım sanırım 😂 fikirlerinizi merak ediyorum
giizeemm [silindi] Merhaba 10 aylık bebeğim birlikte yemek yerken kaşla göz arası sarkmaya çalıştı allahtan tam ayak kısmından tuttum düşmedi kemersiz artık kesinlikle koymuyorum🙂
witcher [silindi] Ayaklığı var mı ? Benim ki de ayaklığa basıp ayağa kalkıyordu ayaklığı cıkardım simdi zorluyor ama cıkamıyor minderde var bacagını çekemiyor birazda toplu olunca geçmiyor bacak 😃
[silindi] balkaymak__ cesaret demeyelim de çaresizlik diyelim☺️ Yere de koyamam ayağa kalkmaya çalışıp kafasını vuruyor
[silindi] giizeemm iyi ki yakalamışsınız ben o raddeye gelmedim hiç ama gelirse kullanamam herhalde daha kemerini taktırmıyor çünkü
Asem81 Benim bı tanıdığımin bebeği düştü kafatası kırıldı Allah korusun kimsenin başına vermesin tek bırakmayın kesinlikle
theanalikko [silindi] taktırmıyorsa ya zorla takacaksınız ya da yalnız bırakmayacaksınız. Bazen ağlasa da yapmak zorundayız bazı şeyleri
Cyerg [silindi] yalnız birakmamalisiniz bence, sarktiklari an ağırlık aşağı veriyor çünkü düşme ihtimali çok yüksek. Benimki sağlam bir mama sandalyesi ama ona rağmen hiç yalnız bırakmam. Allah korusun bebislerimizi
Kuzeymomss [silindi] Oğlum geçen gün düştü ve aklım çıktı. Kemeri takmamıştım tam önünde oturuyordum, önüde bollaşmıştı masanın eşim yapmıştı ama o an nasıl oldu anlamadım telefonda şarkı açayım derken pat diye bir ses oğlum yerde. Rabbim bin şükür halıya geldi Allahtan ve masa tam göğüs tarafına geldiği için kafasını vurma hızını kesti, 2 dakika bile ağlamadı. Alnı halıya sürttüğü içim kızarmıştı hemen krem vs sürdüm birşey kalmadı. Düştüğü gibi hemen yeni bir mama sandalyesi almaya gittik şimdi hayatta kemersiz oturtmam yanında olsam dahi
Rez [silindi] düşeni duydum evet Allah muhafaza, binlerce şükür 21 aylık kızım bir vaka yaşamadık, tek de bıraktığım oluyor, acaba sandalye farkında mıdır nedir , kolay çıkamaz zaten , ikea antilop benimki
neslyyy [silindi] valla Bi kere Bi tuttum kolundan havada döndü daha 7-8aylıktı şimdi 15aylık neyi ispatlamaya çalışıyorsa mama sandalyesinde ayakta duruyo
Birannisbirbebis [silindi] Arkadaşımın oğlu düştü ve kafatasını çatlattı sizi korkutmak istemem ama kemer zorla da olsa takın Allah korusun 🙏🏻