-Ygtbgra Kızlar 16 buçuk aylık oğlum son 1 haftadır yemekleri ağzında çiğneyip geri çıkartıyor sevdiği şeyleri bile yemiyor anlamadım gitti hiç böyle yapmazdı sizin bebişlerdede varmı yada önerebileceğiniz birşey
Aysunsahra -Ygtbgra bizdede çiğnemeden yutmaya başladı. Önceden çiğnerdi dişten şüphelendim belki sizinde boğazı filan açıyor olabilir mi ki
ikra_19 -Ygtbgra benim kızım da 9 aylık daha onceden taneli pütürlü seyleri yutuyodu yiyordu 3 gundur sadece agzinda cigneyip cigneyip geri cikariyo dişleri çıkıyor ona yoruyorum inşallah ondandır
Ogzshn -Ygtbgra merhaba bir değişim oldu mu acaba 17 aylık olcak oğlum bu aralar aynı sorunu yaşıyoruz acaba geçici mi diye merak ediyorum
-Ygtbgra Aysunsahra geçen hafta boğazları kızardığı için antibiyotik kullandık geçti ama acaba onun etkisindemi kaldı oda aklıma gelmiyor değil birde azı dişi şiş bir süredir yutmayı unutcak diye endişelendim😀
-Ygtbgra ikra_19 inşallah geçici bir durumdur ilk oğlum pütürlü yiyemiyordu ikinciye alıştırdım diye sevinirken nazar değdırdim heralde 😀
ikra_19 -Ygtbgra benim kızım 9 aylık 7,500 kilo 67 cm boyu bende kafaya çok takiyorum üzülüyorum ama yapacak bisey yok Allah’a şükür sağlığı yerinde
-Ygtbgra Ogzshn çok olmasada hala devam ediyor ama ıkı tane azı diş çıkardı şuan alt azılar şişti artık yememesi değil huysuzluğu ağlaması bitirdi beni iki dakika huzur vermiyor sağolsun