Bebeksi3446 Kızlar bebeğim yedi aylık kanında ve bağırsak da enfeksiyon çıktı neler yapabilirim başına gelen var mı hırıltı ve öksürük ve çok fazla
endoplazmikretikulumiste Bebeksi3446 geçmiş olsun bizde de olmuştu yakın zamanda antibiyotik kullandık geçti şükür ama şeye dikkat edin doktor su dan yada iyi yıkanmamış yiyeceklerde bulunur geçebilir dedi hazır su dahi kullansanız kaynatıp soğutup öyle kullanın demişti
Ygtomrays Bebeksi3446 bizde aynı durumu yasadık 3 gün hastanede kaldık 4 gün iyiydi şimdi yine Atesi yüksek maalesef brus ve flagyl kullanıyorum bide maflor ve zinco
Bebeksi3446 endoplazmikretikulumiste aaa öyle mi el gıdaya yeni başladık meyveleri falan çeşme suyuyla yıkadım ondan olabilir mi acaba kanda olunca biraz korkmuştum teşekkür ederim rahatlattiniz
Bebeksi3446 Ygtomrays bizde kullanıyoruz artı antibiyotik de kullanıyoruz ama hırıltı öksürük çok gerçekten zor geçen bir süreç enfeksiyon
endoplazmikretikulumiste Bebeksi3446 evet bize biberonu yıkadınız ve üstünde damla kaldı musluk suyu ondan bile olur dedi.
Bebeksi3446 Enfeksiyon gerçekten çok zor bir süreç hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Ygtomrays Bebeksi3446 aynen öyle ben deprem bölgesine aileme ziyarete gelmiştim genel çocuklar aynı durumdaydı agır bi sürec ve çabuk atlatamadı benim oğlum nerdeyse iki hafta olacak
Bebeksi3446 Ygtomrays ya öylemi benim de eşimin ailesi o bölgede düğün var kaynimin gitmek istemiyorum ama eşim ve ailesi yanlış anliyor
Ygtomrays Bebeksi3446 evet biz hala aynı durumdayız mesela tekrar antibiyotik tedavisi baslandı salgın genel var her yerde