Mom_babyy 4 ay 14 günlük bebeğim uyumuyor atak haftası mi ne bu gündüz uykusu nerdeyse sıfıra indi uykuya direniyor 🤦
melihaozen55 Mom_babyy bizde 4 aylık olucaz 1 saat kucağımda sallıyorum bırakıyorum 5 dk sonra uyanıyor 🤷♀️🤦♀️ yoruldum kucakta sallamaktan
Mahimdeniz Mom_babyy ah ah bizde tam 4 aylık asla gündüz uyumuyor asla tüm günüm uyutmaya çalışmak ve emzirme arası geçiyor 11 12 den önce gece uykusuna geçmiyor 🥲
H_ceyhan Mom_babyy 2 3 aylıkken uykusu nasıldı? Hiç mi uyumuyor bir derdi varsa herseyi kontrol ediyor musunuz
Mom_babyy melihaozen55 bende beşikte sallamaktan yoruldum ne ayakta sallanmayı kabul ediyor ne de kucakta anlamadım bir türlü 😔
Mom_babyy Mahimdeniz gece bizimkisi yine 9 da uyuyor gündüz uykusu tamamen yok oldu unuttu sanki keşke bur çözümü olsa 😔
Mom_babyy H_ceyhan en başından beridir sıkıntılı gündüz uykuları yine önceden salladım mi uyuyordu bu 2 haftadır birşeyler oldu sallasam da uyumuyor herşeyini takip ediyorum doktorda dahil birşey yok diyorlar çok şükür
melihaozen55 Mom_babyy kız vallahi beşikte sallayarak uyutsam razıyım kollarımda can kalmadı her gün ağırlaşıyor evde oda oda geziyoruz pişşş piişş aşşa pişş pişşş yukarı 😂😂😂😂
Mom_babyy melihaozen55 nedir bu çektiğimiz her türlüsü ayrı bir dert yeminle ne zaman büyüyecek bunlar 😂
esrathegulcesmom Mom_babyy benim kız şuan 3 aylık ama uykusu hep gerilemede zaten 😅 ilk 10 gün uyudu sağolsun sonrası felaket 😅
Lisboa Ayda atak haftası var ve çok uzun sürüyor. Bizimkinde yaklaşık beş hafta sürdü. 3 ay 10 günlükken başlamıştı ve Perperişan etti 😬