Emirkaaninannesi Oğlum 3.5 yaşında karaciğer yağlanması varmış yarın gastroenterolojiye götürecez neden olur zararlı mı bilgisi olan var mı
Marianne Emirkaaninannesi ihtiyacı olan kaloriden fazla kalori alıyor. Yağlı, acı, şekerli, abu cubur yediği için. Karaciğer yağlanması tehlikelidir. Doktor diyet uygulayacaktır, ona uymanız gerekir. Beslenme tarzını değiştirmeniz gerekiyor.
Oburiks Emirkaaninannesi bu hastalık babamda da var ve hepatit b ailede hiç böyle bir hastalığı olan var mı
Emirkaaninannesi basakhanim34 abur cubur yemez hiç sabah normal kahvaltı öğlen süt içer akşamda ne yemek yaparsam ondan
Oanne Bol su içmeli Sebze tüketmeli Paketli gıdadan uzak durmalı Dengeli beslenmeli zaten doktorunuz da söyler Aşırı şekerli gıdalardan pekmez vs biraz uzak kalmalı
Emirkaaninannesi Oanne sebze pek yemiyor su bol içer paketli gıdalari pek tuketmez istemez zaten şekerli şeylerle de pek arası yok aslında
Oburiks Emirkaaninannesi umarım bisey çıkmaz babam için konuşuyorum mesela ömür boyu yağlanma olmaması için hap kullanmak zorunda belki düzelir Allah kimseye hastalık vermesin özellikle bebeklere çok çok geçmiş olsun 🌺
Kayra0733 Enginar çok iyi geliyormuş diye duymuştum deneyebilirsiniz. Yapraklarıyla haşlayıp limon sıkıp yapraklarını yiyorlar
Kayra0733 Emirkaaninannesi rica ederim inşallah şifa olur siz yine araştırın benim bilgim kulaktan dolma