nazo58 Kızlar aranızda bebelac gold kullanıp 2 numarasına gecen var mi.. Bnm bebeğim 120 cc içiyor. 4 kaşık mama koyuyorum.. Ama bu iki 2 numarası biraz daha sulu kalıyor sanki. Doyuyor aslında ama bilemedim..
Kubramagdalena nazo58 ben 6 aylık olduğunda 2 numara bebelac gold verdim. Öncesinde hipp combiotic veriyodum ama 2 numarası çok kusturdu. Aptamil denedim o da çok gaz yaptı. Bebelac gold doyuruyor, kusturmuyor tadını da sevdi. Ben memnunum açıkçası
Dunyamsensn2008 nazo58 Bana da öyle civik geldi gold ama normal olan daha kıvamlı zaten gold sindirimi daha kolay olduğu için öyle olabilir
Cerenimoo nazo58 tam ölçü ne ise onu koyun.biz de bebelec kullanıyoruz 120 CC için 4 ölçek kullaniyoruz
Lilan nazo58 bende birazdan verdim bebelac goldu. Normalde kızım 170 cc içiyordu bunda 60 cc içti çok şaşırdım. Bundan once aptamil ve sadece bebelac gold olmayan kulaniyodum. Gercekten bukdr doyurucumu ya 🤷😲
nazo58 Dunyamsensn2008 kolik bi bebek olduğumuz için sıkıntı yaşamaktan korkuyorum kabızlık felan.. Memnunmusunuz acaba
burcutoksoz [bilinmeyen] doyurur canım üzerinde yazan gibi yap sen yeter onların içindekileri farklı ondan öyle oluyordur
Elvn94 Nereden aliyosnz brbelac gold 2 yi bnm kizim 5 ay 23 gunluk haftaya 6 aylik olcak nasipse 2ye geccem ama e bebekte 2 numarasi yok
nazo58 Elvn94 marketlerde oluyor kuzum ama her markette değil.. Bulamazsan eczaneyede getirtebilirsin