Dilaatmc Tayinimiz erzurum merkeze çıktı ama asla ev bulamıyoruz. Çevresinde kiralık ev olan yardımcı olabilecek var mı
Tuci54 Merhaba ben erzurum palandökende oturuyorum öncelikle eşinizin mesleği nedir birde mutlaka merkezi sistemli bir ev tercih edin burda en büyük problem ısınma
Tuci54 prensannesi_2 merkeze aşırı yakın biryer merkez ilçe zaten merkez 2-3 km falan yürüme bile gidilir. Palandökende yenişehir diye geçen yerde birtane outlet avm yine yürğme mesafesinde çoğu yere çok fazla market kasap gibi yerler ihtiyacınızı hayliyle görür. Size hangi tam olarak neresi çıktı?
prensannesi_2 1Nisa1merve yok açıklanmadı henüz bazı ıllerin açıklandığını söylüyorlar açıkcası korkmaya başladım bazıları temmuzda ilişki kesilir bazıları ağustos bazıları eylül diyor işin kötüsü herşeyimi topladım neredeyse bişeyim kalmadı
1Nisa1merve prensannesi_2 evet ilişik kesme işi çok uzayacak gibi ben de korkmaya başladım. Beklemekten ağaç oldum .resmen tercih yaptgimz günden beri toplanıyorum . bugün yarın açıklanır heralde
Tuci54 prensannesi_2 allah allah Erzurum açıklandı aslında il içi atamalar falan nasıl açıklanmadı jandarma değilmi eşiniz