Rez Hanımlar merhaba Annem her zaman Vişneden yapardı , yazlıkta şimdi ulaşamıyorum , acaba Kirazdan reçel olur mu ?
Beyninizikullanmakucretsizdir Rez sarı kiraz bulabilirseniz kesin tavsiye ederim reçeli çok güzel oluyor annem yapıyorda 🤤
Bibebek_ Rez olur olur çimenden bile reçel olur sever bizim hanımlar değişik reçeller üretmeyi çok çeşit var malum aynı vişne gibi kirazdan yaparsınız 🙃😊
Rez Ysgl26 aynen yemiştim çok da beğenmiştim , kiraz ben hiç denk gelmedim ondan emin olamadım sanırım :))))
Rez Beyninizikullanmakucretsizdir mmmm sarı kirazı gördüğüm gibi bitiyorum reçele kalır mı bilemem :))) bir ağaç vardı bahçemizde artık gidemiyorum ama hale sorayım bi getirirlerse ondan yapayım
Beyninizikullanmakucretsizdir Rez hiç pişman olmazsınız, diğer kiraz reçeline göre daha güzel oluyor tadı aynı bal gibi off az kaldı gidiyorum anama diyim de yapsın canım çekti 🤤
Rez yagmurkokusu_ evet meyvesuyu da yapacam çünkü 22 aylık kızım kirazı pek sevmedi sanırım çekirdeğini de çıkarıyorum ama , siz nasıl yapıyorsunuz meyvesuyunu şeker bırakmak istemiyorum da
yagmurkokusu_ Rez tatlıysa kiraz ilk başta güzelce tek tek yıkıyorum sonra kesik atıyorum suda bekletiyorum salıyor çok az su koyuyorum kaynatıyorum 20 dakika sonra süzgeçten geçiriyorum çatalla da eziyorum küçük kaplara alıyorum dolaba koyuyorum tatlıysa kiraz hiç şeker istemiyor internette de gördüm mesela konstreler var bebekler için onlardan koyuyorlardı mesela kiraza elmaya bu şekilde.