Seldaatilla Kizlar bebegim geceleri hic uyumuyor sabah 10 11 oluyor aralarda uyudugunda emziriyorum fakat gunduz uyuyor gunduzde emzirdigimde bu sefer uyaniyor bida uyumuyor bende mama yapip veriyordum gunduzleri 2kere falan emzriyordum uykuszlktan gripten gozumu acamiyordum simdi ise sutum cok azaldi😞😞napmam lazim nolur tecrubeli anneler yardim edin tekrardan nasil artirabilirm sutumu😞😞😞
Zehra_Asiye Seldaatilla çok sık emzirmelisin. Emzirmez isen sagmalisin. Bol bol yeşillik, incir, hurma, helva tarzı şeyler ye. En az 4 litre su iç. Sütüm azaldı fikrini de çıkarmaya çalış aklından yoksa iyice azalıyor . Ben böyle arttırdım.
Hilalasya Seldaatilla ne kadar emzirirsen o kadar artıyor süt. Uuukusuz kalma bir iki saat uyusam bile yeter gün içinde.uyandığında göreceksin sütünün arttığını
Seldaatilla Zehra_Asiye oglum iki gundur agliyor memeyi alirken sut az oldugu icinmi😞mama takviyeside yapiyorz sutum azdi biberona yapisti ama😞
Zehra_Asiye Seldaatilla ben de yasadim iki aylıkken. Sütüm azdi çocuk ağlıyordu mama verince dinlendi uyudu. Sizinki de öyledir büyük bi ihtimalle sabredin. Ara ara süt azalıyor. Süt yok diye bırakmayın. Salavat getiriyorum ben sakinlesiyor biraz emiyor süt azaldığında. Biberon mama çok kolay ama emzirmek çok önemli gittiği yere kadar dayanalim.