alintugce34 1 adet tavuk but “haşlanmış “ Tavuk haşlarken içindeki 1 dilim havuç ve 1 dilim patates 1 kepçe pılav 1 kepçe cacık 1 bardak komposto “erik”
Kadifemsii alintugce34 krepli besamel soslu tavuk yanına az pilav . Benim çocuklar yemekte cacık yada çorba içmiyorlar ancak ayrı ayrı öncesinde yada sonrasında içiyorlar . İçecekte ayran koyacağım yanına
Rabia3334 alintugce34 biber dolması tarhana çorbası bebişimde bugün tarhana çorbası içecek nezamandır çorba yapmıyordum
Minigim38 alintugce34 yaa cok güzel inşallah yer 😊bende 7,5 aylik iştahsız bebeğime tavuk haşlama Tavuk sulu çorba Erişte yaptım yemediğini bile bile özeniyorum 1 kasik bile yese mutlu olacağım🥲kullandığımız ilaç malesef iştahsızlık yapıyormuş
ayazbebek_0 Minigim38 bizde 7 aylığız da haşlama tavuk bebeğinize yediriyorsunuz dmi bende baslıcsm da nasıl veriyorsnz
Fulya_gnc Oo valla ben usengecim biraz dünden kalan yemeklerin var biber dolması tarhana çorbası yanına salatada yaptık mı tamam😂( ee malûm bayram temizliği zamanı)
Minigim38 ayazbebek_0 2. Kez yapışım baget tavuğu iyice haslıyorum küçük küçük didikliyorum o şekilde yiyordu önce incelemesi için önüne koyuyorum