ahlassss Bebeğim 8 buçuk aylık nötr tatları hiç beğenmedi muzlu felan verirsem bi kaç kaşık alıyor öteki türlü bi ek gıda yemiyor ne yapmam lazım ?
ahlassss alintugce34 çocuğuma baktığımda yani ek gıda konusunda sanki daha hazır değilmiş gibi hissediyorum . Mesela neyi kendi yiyebilir ki geçen erişte verdim önüne aldı attı hiç ağzına götürmedi bile
momysncp_ ahlassss atsın demekki yemek istememiş mutlaka zamanla öğrenecek, adı üstünde ek- eğer onu yemezse anne sütü içip doyacak yada mama içecek yani ek gıdada önemli olan doyması değil yiyecekleri tanıması. Bulamaç olmadan tek tek tatlarını alması.
Melmus alintugce34 ya post acmistim ama yazan olmadi benim kizim sabah 9 da kahvalti 12 de corba 15 de yogurt meyve karisimi 18 de mama 21 30da mama ve gecd 4 de mama. Mama olcumuz toplam 450 cc yapiyor yeter mi acaba mama sevmiyor zorla iciyor dusunmekten deli oalcagim 6 aylik oldu kizim
momysncp_ ahlassss hayır zaman verin ona ❤️blw hakkında İlayda gençin videolarına bakabilirsiniz instagram ve TikTokta video paylaşıyor