duygu_Ln3 Kızım 31 aylık ve tuvalete alistirdim bizim evde laizmlik var ona yapıyor. Klozet adaptörü aldım dışarıda işlerimiz olduğunda aparatı takip klozete yapması için yanlış mı yaptım bilmiyorum.Simdi nereye gidersem aparsti götürüyorum koyuyorum yapıyor yani.Ablmla konuştum çocuğu bu kadar rahata alıştırma yanında dur yapar dedi iyide çocuk o klozetten düşmez mi ki elini tutsam bile yani tuhafıma gitti yanlış birşey de yapmak istemiyorum kendi çocuğu ile kıyasliyor kendisi direkt otutturmus da.Ki ben de kızıma adım adım giderim zamana yayarim yani ilk başta korku oluyor çünkü ki direkt oturmam için erken değil mi ya bir fikir verin bana.Zaten büyüdüğünde aparat olmayacak eninde sonunda yapacak yani bilemedim.
Mircet duygu_Ln3 benim kızım da 33 aylık 94 cm ama tek başına klozete çıkıp oturması tutunması çişini yapması imkansız yaaa boyu da yetmiyor ki nasıl dengede durcak
Mirayfiliz duygu_Ln3 doğruyu yapan sizsiniz bence,tabi ki kademeli bu işler,bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum.Rahata alıştırmakla ne alakası var,onun ayına,yaşına göre uygun olan neyse o olacak tabi ki.Ablanız yanlış düşünüyor bence.
duygu_Ln3 Mircet evet yani ben aslında almamın amacj memlekette klozet var onun için aldım ama hastane AVM ye giderken de yanımda götürüyorum yapıyor rahat oluyor ki koymam imkansız düşer yani ordan normal alaturka tuvaletin karsisina da oturmuyor mesela
duygu_Ln3 Mirayfiliz ya bencde oyle mantıklı gelmiyor ama bir anne olarsk yanlış da yapmak istemiyorum şahsen mesela normal alaturka tuvalete ben oturup karşıma oturmasını bile istediğimde yapmıyor düşünün
Zeliff duygu_Ln3 rahatla ne alakası var ben aparat koymasam kızım cup diye içine düşer 😅 bizde lazımlıkla başladık misafirliğe filan giderken klozet aparatını götürüyorduk. Şimdi lazımlığı hepten kaldırdım evde de aparatla devam ediyoruz. Bu yanlış bir şey değil. Alaturkaya oturamıyor zaten bacakları yetmiyor o kadar, kendiliğinden klozete oturamaz hem totosu küçük gelir hemde yüksek sonuçta.
duygu_Ln3 Zeliff he canım öyle düşer 😊 yani demek ki doğru yapıyorum kafama takmayim en iyisi 😊 şey çocuğunuz kaç yaşında
duygu_Ln3 Zeliff hmm anladım evet csnim bildiğim yoldan devam edeceğim çok sağ ol 😊 eminim çevremdeki diğer kişiler de diyecek yanlış yapiyon diye ben onlemimi aldım sizlere sorarak 😊