Ebruu91 ARKADAŞLAR MERHABALAR OĞLUŞUM 7 AYLIK ALERJİSİ VAR SÜT ÜRÜNLERİ VE YUMURTA TÜKETMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM NEYE ALERJİSİ OLDUĞUNU ALERJİ KONUSUNDA İSTANBUL ( ANADOLU ) İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ DOKTOR VAR MIDIR?
momylerce Ebruu91 özel olarak Mahmut doğru Ümit Ayfer yükselen Devlet olarak ; Mehmet yaşar özkars Ümraniye eğitim araştırma da. Randevusuz gitsen bile müsait olunca bakar çok iyidir çok bilgili. Ben onu bulunca özeldekileri bıraktım
Mdorukkk Ebruu91 burada özele paralar vereceğinize instagram Murat Cansever hocadan randevu alın(Kayseri) bir saat içinde bütün işlemlerinizi hallediyor. Hem daha uyguna gelir hemde muhteşem ötesi bir dr
berosunannesi Ebruu91 küçükçekmecede biruni üniversitesi hastanesi doktor Ömer Akçal çok çok ilgili bi doktor gerçekten çok memnun kaldım ben
mucizemleben berosunannesi alerji şüphesiylemi gittiniz acaba fiyatlarla ilgili de bilgi verebilirmsiisnz
ysmnp berosunannesi merhaba bende bu doktora randevu aldım bebeğim için alerjik egzaması var geçmiyor bu doktordan memnun kaldınız mı şikayetlerinizi geçirebildi mi
berosunannesi mucizemleben evet alerji olmustu cocuğum iki doktor da anlamadı biri çocuk doktoru biri yine alerji doktoruydu ama sonra tavsiye üzerine Ömer bey e gittik o kadar samimi ilgili ki şaşırdık hatta neyse alerji testi yaptırdık ama 3 ay falan oluyor cidden fiyatları hiç hatırlamıyorum kaldı ki bayaa zam gelmiştir malum
mucizemleben berosunannesi bebeğim 3 aylık süt alerjisinden şüpheleniyorum bütçem cok kısıtlı muane ücretini karsılıyabılsemde sonra verecegı testler alerjı testlerı fln pahalıysa yaptıramazsam bosuna muane ucretı vermıyeyım. Arayıp bılgı almaya calısıyım teşekkür ederım. Pekı cocuk doktoru ıcın bu bolgelerde onerınz var m
berosunannesi mucizemleben yani galiba hatırladığım kadarıyla muayene 800 falandı ama testler 2 bin küsürdü o testler her yerde çok pahalı maalesef😔 çocuk doktoru için de ben buradan bi öneriyle florya medikal parka götürdüm eda güngör kendisi de ilgili iyi bir doktordu ya da bahçelievler medipolde zeynep hanım var o da iyiydi medipol daha uygundur fiyat olarak
Mdorukkk mucizemleben hayır devlette bir doktor çok iyi birisi. İnstagramdan da soru sorabilirsiniz tabi.
Mdorukkk mucizemleben ben Kayseriliyim ama İstanbul’da yaşıyorum yazdım hocaya sağ olsun kendisi randevu gününü verdi gittim çok Yardımı oldu bütün testler vs bir saat içinde özelde bile öyle değil. Sonradan instagramdan ne zaman yazarsam sorularım için cevap verdi. Eğer sizde dilerseniz hocayla konuşun yol parası çıkar sadece size ve çok çok iyi bir dr