tugbaninpenceresi Merhaba arkadaşlar bebeğim için yorgan alacam ama karar veremedim, yün yorgan ya da pamuk yorgan kullanan var mı, bu ikisinden birini seçicem ama hangisi iyi olur acaba, makinede yıkanır mı bunlar?
Haliagaoglu Bence yorgan yerine uyku tulumu al canım. Genelde tepişirken yorganı üstlerinden atıyorlar. Yani benimki öyle 🙊 en kısa zamanda Lcw’dan bir uyku tulumu alacağım. Tog değeri yazıyor etiketlerinde, o tog değerine ve oda sıcaklığına göre nasıl giydirmen gerektiği de yazıyor. Terlemeyi ya da üşümeyi engellemek için. Bence çok mantıklı sen de bir araştır düşün istersen 😌
tugbaninpenceresi @Haliagaoglu @Deletedmom133 teşekkür ederim önerileriniz için 🙏😊 benim bebeğim 2 aylık uygun mudur ona da uyku tulumu? Uyku tulumu hiç düşünmemiştim ama mantıklı aslında, kolları yorganın içinde kalmayacak çünkü ellerini hep kafasına götürerek uyuyo o yüzden kolları üşür dışarıda ama uyku tulumunda kolları omuzları filan da örtülü oluyor değil mi
kbraayusf tugbaninpenceresi yenidoğanlar için torba şeklinde uyku tulumları var canım onlara bi bak istersen bence de uyku tulumu daha mantıklı şimdi çok tepinmez ama ilerde üzerlerinde hiç bırakmıyorlar
Haliagaoglu tugbaninpenceresi arkadaşın dediği tarzda bakabilirsin o zaman canım. Benim bebeğim 4 aylık, lcwdaki tulumlar da 6-9 Aydan başlıyor ben de büyük almış olacağım yani ama anca olur zaten. Sen de farklı markalardan araştırabilirsin 😌