Minigim38 Uyuyordu 2 dakika wc ye gittim bebeğim düşmüş ama hiç ağlamadı yere düşmüş oyuncağını bulmuş oynuyordu beni görünce sevindi heyecanlandi keyfi yerinde bisey olmus mudur 🥺🥺
midekoruyucu Minigim38 bi yerine bişey olsa çok ağlardı demekki olmamış çok şükür. Ama siz yine de 2 saat uyutmayın kontrol edin ♥️
durukusunannesi_ Minigim38 siz yine de 2 saat uyutmayın gözlerinde kayma kusma uykuya meyil var mı bakın birşey olmamıştır Allah’ın izniyle
kasimonbes Minigim38 aglamadigina gore bir sey olmamistir canim 3 kere dustu benimki son dususu de kucagimdaydi bir elimle mama yapıyordum kendini hic atmaz atmaz arkaya atti yere dusecekken mutfak tezgahina kafasi vurdu cok agladi. 2 saat gozlem 24 saatte genel gozlem yap morarma sislik vs
Fusunf Minigim38 çok geçmiş olsun işte hareketlendikleri zaman koltuk yatak gibi yerlerde uyutmamak lazım düşüceği belli malesef ki 😔
kasimonbes Minigim38 cok agladi koltuk ve ana kucagindan düştüğünde o kadar aglamamisti ama cok sukur gozlemledim bir sorun olmadi 🤲