Hazalkaranfiloglu 40 günlük bir oğlum var asla uyumuyo özellikle gündüzleri, uykuya dalıyo yatağa koyduğumuzda en fazla 10 dakika sonra uyanıyor ne yapmalıyım aynı problemi yaşayan var mı
Perapoyraz Hazalkaranfiloglu merhaba bebeğinizin uykusu düzeldi mi benimki şimdi 40 günlük aynı sorunu yaşıyorum da
Ecevren İlk atak döneminş yasıyor olabilir yenidoganda uyku arası 40 dk 1 saat, sen sabah uyanır uyanmaz bu süreleri uygularssn düzene girer, atak haftasında ise ne yaparsan yap düzelmez o yüzden sabredip beklemek gerekiyor
Hazalkaranfiloglu Maalesef, bir günü bir gününü tutmuyor bazen gerçekten çok güzel uyuyor ama bazende hala aynı şekilde yatağa koyduğumuz da uyanıyor ama yatağına alıştırmaya çalışıyorum
Seyma-06 Benimde bebeğim 25 günlük, normalde 12 ile 16 saat arası uyuyormuş yenidoğan bebekler ama 1 saat uyuyor sonra 2 saat uyanık duruyor. Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum çok yoruldum
Hazalkaranfiloglu Biraz internetten araştırdım uyku vaktini kaçırmamak lazımmış bunu okumanızı tavsiye ediyorum https://www.hurriyet.com.tr/aile/yazarlar/pemra-ugural/bebek-uyutmanin-sirlari-nelerdir-373249