efeninannesi4207 Kİzlar akrabamız hoca ona dua yazdırdık nazara hastalığına karşı ama muska takabilir mi 10 aylık boynuna yaptırcaz da sorayım dedim
Deletedmom_68 efeninannesi4207 Takacaksanız uyurken çıkartın canım ne olur ne olmaz. Ben korkarım öyle ipli şeylerden ya da kehribar kolye bileklik bile. Takılır dolaşır vs
Bebegimveben1_ efeninannesi4207 çengelli bir iğneyle kıyafetine tutturabilirsiniz boynuna asmanız tehlikeli olabilir allah korusun
Rubab_Mommy efeninannesi4207 Takmayın bence.Daha bebek sonuçta ALLAH korusun kötü sonuçlar doğura bilir.
Omeraslan efeninannesi4207 Ben yatağının altına koyuyorum. İğne ya da ip kullanmayın bir kaç dikişle kıyafetine tutturun bence her seferinde zahmetli gibi ama iğne batar ip boyunu sıkarsa 🥺
Busrablt61 efeninannesi4207 boynuna takmayın boğulma riski olabilir ya yataginin yakınına koyun gün içinde üzerinde olsun istiyorsanızda kıyafetinin bi yerine dikin diycem iğne takarsanızda açılıp batma ihtimali var 10 aylık bebek duramaz çünkü
darzuinci Tabikide takabilir ama nasil taktiginiza bagli birde cok dikkat etmeniz gerekir boynuna falan gelmesin zara verir bebegin vücuduna