Tuba_akker İlk bir aylık aşımızı olduk. Ebemiz devletin mecbur tuttuğu aşılar dışında bağışıklığı koruyan özel aşıların da olduğunu söyledi özel aşılardan vurduran var mı yardımcı olur musunuz?
Deletedmom_68 Tuba_akker Ben yaptırdım. Çocuk doktorunuza gidip özel aşılar için size takvim çıkarmasını isterseniz hangi ayda hangi aşı yapılacak yardımcı olur. Bu konularda her doktor farklı seminerlere katılıyor. O yüzden aynı zamanda yaptırmayabiliyorlar. Yani misal bizim doktor 3-5-13 ay menenjitleri yaptırdı 3-5 ayda rotavirüs yaptırdı. Ama farklı doktor farklı takvim belirleyebilir
Yasemin38 Tuba_akker 3. ve 5. aylarda rota aşısı yapılıyor 7.ay gibide menenjit aşıları başlanıyor her doktorun planlaması ayrı yapılıyor. Özel aşılar ve devlet aşıları arasında 1 ay süre olmasına özen göster.
EkiminAnnesi Tuba_akker Hepsini yaptırdık rota virüs ve menenjitA grubu ve menenjitB grubu aşıları. (Bexsero ve Nimenrix)
hndstncvzlikek Rota yaptırdım 2 ve 4.aylarda 6. Ayında da menejite baslayacağız. Yaptırmalısın canım, aşı olunca olmayacak diye bir sey yok ama hafif atlatmasını sağlıyor. Fiyatları yüksek biraz onun dışında sorun yok
hndstncvzlikek Tuba_akker rota tanesi 1040 ve 1060 lira olarak aldık. Menenjit de 1250 tl dedi eczacımız