sezer2022 Çok beğendim ama eşim böyle bi tişörtü anca 1 kez,, benim zorumla bu pozu vermek için giyer 🙈🙈 bende tesettürlü olduğum için tişörtü anca evde giyerim Kararsız kaldım arkadaşlar bu kombinden babalar günü hediyesi olur mu 🥰🥰🥰
sezer2022 sezer2022 bide standart beden yazıyor eşim xl 🥴 kararsız kaldım en azından hediye düşünenlere fikir versin diye yükledim
baykuskiz_ sezer2022 giymeyeceginiz bir sey icin para vermeye deger mi sizce. Onun yerine yemek ismarlayin daha anlamli olur 😄
SeverusSnape sezer2022 hayatta bu parayı vermem🥹 Bence daha kullanışlı ve ihtiyaca yönelik bi hediye alınabilir bu fiyata.
sezer2022 baykuskiz_ o yüzden postu açtım canım aslında 1 tişört fiyatına 3 tişört 🙈 ama sırf heves için alıp almama arasında gidip geliyorum
sezer2022 SeverusSnape ben evde kesin giyerimde eşiminde kesin giymeyeceğini bildiğim için şüphede kaldım 🙈
tatlibiranneo sezer2022 ya bilmiyorum hiç benim tarzım olmayan şeyler ama aşırı beğendiyseniz alın ben olsam düz sade bir tshört alırım hem bebeğime hem eşime aynı renk LCW de var katta yakalı olanlar aynı renk çok hoş olur günlükte giyerler
Balkes sezer2022 esime böyle bisey alsam kesin giymez boşuna para vermiş olurdum. Bence dolapta bekleyecek biseye bu kadar para vermem.eşimde bahsettiğiniz bedende standart beden kesinlikle olmaz .
Gnsdrn sezer2022 pahalı geldı. Tek 1tısort bu para ise 3 adet cok gereksız geldı. Ben olsam almam. Tabı sız cok ıcınıze sındıyse burada yazanlara bakmayın.
sezer2022 Gnsdrn bakış açımı değiştirdin kız tek tişörtün fiyatımı o 😱😱 ben 3 tişörtün fiyatı sandım 😂😂😂 almıyorum konu kapanmıştır