Tazefasulyecik En rahat uyuduğu uzun uyuduğu pozisyon bu tehlikeli diyorlar sizler nasıl uyutuyorsunuz
bayankitapkurdu Tazefasulyecik evet tehlikeli ama kafasını kaldırıyorsa sağa sola çevirebiliyorsa sıkıntı olmaz. Benim oğlum öyle büyüdü hem de 20 günlükten beri. Şimdi kızım oldu. O 15 günlüktü kafasını sağa sola çevirmeye başladı. İlk önce gündüzleri ilerleyen zamanlarda da geceleri de yatmaya başladı
Seval-Yagiz Tazefasulyecik Benim oğlumda yüz üstü uzun yatıyor sırt üstü koyunca uyanıyor ne yapmam lazım ya 😁 çok tehlikeli bir pozisyon ani bebek ölümleri arasında sürekli kontrol etmek zor küvezde alıştı sanırım hemşire bebeklerin en sevdiği pozisyon bu demişti
Maviim Tazefasulyecik Ben sırt üstü yatırıyorum ama o uykusunda illa yan veya yüz üstü uyuyor engel olamıyorum yani öyle dalıyor uykuya öyle seviyor😄 ama 10 aylık oldu kendi kalkıyor artık ayağa falan.. bu dönme olayına da zaten 2 ay önce başladı böyle ondan önce sakin sakin sırt üstü uyurdu
Tazefasulyecik bayankitapkurdu aynen çeviriyor bende bir aydan sonra başladım çok şükür birşey olmadı ama birden bire paranoyaklığım başladı ya boğulursa diye geliyorlar böyle arada 😂
22mavisim0510 Benim kızım da 8 aylık son 2 gündür beşikte yüzüstü dönüp öyle uyuyor ve bi şey fark ettim arada kafasını kaldırıp geri koyuyor geri çevirmeli miyim yoksa hiç ellemeyeyim mi?