Ebru_hayat 2 yaşında oğlum var ve yumurtayı hiç sevmiyor,sizlerde durum nasıl yiyorlar mi önceden yemiyordu şimdi yiyo şunu yaptım diye bir arkadaşlar yardımcı olun lütfen ♥️
Elyaa Ebru_hayat Haslanmis yumurtayi hic sevmez yemez. Ek gidaya ilk basladigimiz zamanlar karisim yaparak veriyodum. Simdi tereyagli omlet, kiymali, patatesli, peynirli cesitlendirerek yapiyorum omletlerini bu sekilde daha cok severek yiyor
Arenimo Ebru_hayat 3 yaşında benimki de peynir yemiyor yumurta çok sever. Yumurtayı krep şeklinde verseniz belki öyle sever yer.
Umutveannesi Ebru_hayat omlet olarak pek sevmiyor en fazla iki kere alıp bırakıyor. Haşlanmış olarak beyazını asla yemiyor ama sarısını kuymağın içine ezip kahvaltıda veriyorum anlamıyor yiyor o yüzden. 14 aylık bu arada oğlum. Görümcem çorbasına sarısını ezip atıyor fark etmediği için yiyor onun oğluda. Ek gıda üzerine takip ettiğim bir kadın var onun kızı da 18 aylık normalde haşlanmış yumurtayı yemezmiş ama onu salata şeklinde sunmuş ve kızı o şekilde yemeye başlamış. Haşlanmış yumurtayı küçük parçalara ayırıyor taze soğan dereotu vs ile karıştırıyor bu şekilde
tubasd Ebru_hayat pankek yemiyormu tatlısını tuzlusunu peynirlisini recellisini hiçbirini yememsi çok zormuş gerçekten
35lavanta Ebru_hayat Oğlum şuan haşlanmışı çok seviyor önceden hiç sevmezdi öyle yiyor kızım her türlü yiyor.. Bir arkadaşta görmüştüm omleti iyice lurutarak yapıyordu anca o şekilde yiyordu kızı bir deneyin isterseniz.. Ben sürekli çeşir çeşir yaparım içine maydonoz kaşar kapya biber pırasa ıspanak soğan taze soğan yakışan herşeyle omlet yaparım severek yeriz