Susamuru Kızlar doğumdan sonra kaşlarım seyrekleşti bu işlemi yaptırayım diyorum ama min 1500 tl civarı 1 yıl kalıcılık varmış. Yaptıran memnun olan var mı bu paraya değer mi
SeverusSnape Susamuru benim hiç beğenmediğim bir işlem bu ya. Kaş tüm doğallığını yitiriyor ve iyi yapan bi yere denk gelmek bence zor. Açıkçası bu parayı da vermezdim. Kaş laminasyonunu bi araştırın bence o daha iyi duruyor.
Asyaveannesi04 Susamuru yaptırmayın tamamen pişmanlık 4 sene önce yaptırdım, sonrada sildirmeye doktor aradım
ozlemmm Susamuru Yok hic korkma zaten onden kalemle cizim yappiliyo goruyosun, ben emzirdigim icin ara verdim belki zarari yoktur ama olsun emzirme bitince yine yaptircam cok guzel bi sey kaş yüzü cok degistiriyor
Asyaveannesi04 Susamuru kaşlarını çoğaltmak istiyorsan evdeyken sarımsağı ortadan kes ve kaşlarına bastırıp sür, yıllar önce ben denedim kuaför mahvetmişti kaşlarımı böyle uzatıp gürleştirdim
ruveydaensar Susamuru kalıcılığı çok çok kısa . Bikac hafta sadece . Fiyatı daha uygun ve doğal görünümlü oluyor ama sürekli yaptırmak gerekiyor.
Sofuoglu53 Kızlar ben güzellik uzmanıyım ve yapıyorum mikroblayding ve pudaralama ayrıca kaş laminasyonuda eğer işin ehlini bulursanız gayette güzel oluyor