Sydvyz Kızlar memesi ağrıyan var mi hem meme ucum yara hemde sol göğsümde farklı bir ağrı var meme ucu bütün göğüse ağrı yapar mi
nhlhmz11 Sydvyz sütten agriyordur , yara için garmastan pomat çok iyi geldi bana , ağrı içinde masaj yap ve sıcak tut, sıcak su torbası sıcak duş vs. Onlar baya iyi geldi.
Sydvyz nhlhmz11 ağlatacak kadar ağrı yapar mı koltuk altına doğru düğüm düğüm zaten emziryorumda geçmiyor bebek tek seferde iyi emmiyor bi memeyi boşaltana kadar acaba ondan mi sürekli ağrım yanmam var memede ve şiddetli bir ağrı
nhlhmz11 Sydvyz yapar ben ağladığimi bilirim , hala ara ara devam ediyor , üç buçuk aylık oldu kızım , sizin kaç aylık ? İlk iki ay çok çok siddetliydi bende çünkü sagiyordum sütümü
YeniAnnee22_04 Sydvyz banyoya gir sıcak suyla iyice ovala sıcak suyla beraber sağ o gozsunu benimde öyle olmuştu onu yaptım 1 2 kere hemen geçti
nhlhmz11 Sydvyz mastit olunca taş gibi oluyor , sanki alev almış gibi oluyor , ekleyince ateş gibi oluyor bende bir kere oldu , siz dediğimi yaparsanız rahatlarsiniz Baya, sonradan geçiyor ama endişelenmeyin birazcık sabır minikler için 🤗