seymaserra38- yarın 14 aylık olacak oğlum. Diş çıkarıyor olabilir mi gece uyanmasının sebebi o olabilir açlıktan kalkmaz çünkü artık gece beslenmesine ihtiyacı yok ya da gündüz fazla uyuyorsa o da gece uykusundan çalar sık kalkmasına sebep olur. Benim oğlumunda oyuncaklarla işi yok. Oyuncakların başında max. 10 dk durur sonra kalkar. Geçen hafta yürümeye başladı bende parka çıkarınca rahatlıyorum gündüz hava güzel oldukça iki üç saat parka indiriyorum. Buzdolabına yapıştırılan meyveli magnetlerden aldım BİMe gelmişti. Onlar dikkatini çekti gerçekten yemek yaparken paçalarıma yapışmıyor artık onları çıkarıp dağıtıyor eline bi de leğen veriyorum çıkardıklarını ona atıyor. Küçük toplarımız var çamaşır sepetini koyuyorum içine basket yaptırıyorum bununla da bi yarım saat oyalanıyor. Bir tane penyesini alıyorum ona mandalları takıyorum o mandalları çıkarmaya çalışıyor böyle de oyalanıyor biraz. Yani oyuncaktan ziyade kendim aktivite buluyorum başka türlü baş edemiyorum. Bütün gün yürümek istiyor ama yanında bende olacağım ne oturabiliyorum ne işimi yapabiliyorum. Uyudukça yemek ve ev işlerini hallediyorum. Uyanıkken full aktiviteler buluyorum. Buzdolabı poşetinin içine ufak oyuncaklar koyuyorum poşeti sabitliyorum bi yere elini içine sokup onları çıkarmaya çalışıyor bu da biraz oyalayıcı. Valla böyle yani sayesinde hayal dünyamı geliştiriyorum bir şeylerle oyalansın diye 😂😂