Cagla92 bizde de kaka sorunu olmuştu. 2,5 aylikken başlamiştı bizim kaka sorunumuz. Benim oglumda 8 gün yapmayinca doktora gittik. Poposunda catlak var dedi. Hem krem verdi hemde fitil verdi. Çatlağin iyilesmesi 2 ay sürdü nerdeyse. Bizde her 4 yada 5 günde bi fitil atiyorduk. Yoksa yapmiyordu hic. Hatta bi keresinde 1 hafta fitil atmayalim dedik. 8 gün bekledik yine yapmayinca mecbur fitil atiyorduk. Fitili atinca yapiyordu hemen. Herkes ek gıdaya başlarsa düzelir diyordu. 5,5 aya kadar sürdü kaka sorunumuz. Bende 5,5 aylikken yavaştan tadımlara başlattim oglumu. 6 aylik oldugunda artik haftada 1 kendi kendine kaka yapmaya başladi 🙏😊 kendi yapsinda ne zaman yaparsa yapsin dedik ve fitil vermedik birdaha. 7.aya kadar nerdeyse haftada bir yada 5 günde bi kaka yapiyordu cok şukur. Şimdi 7 ay 9 günluk ve cok şükür düzeldi kaka sorunumuz. Bazen 2 günde bi yapiyor bazen hergün yapiyor. Hatta bugün 2 kere yapti kaka 😁 biraz uzun oldu ama inşallah sizde atlatirsiniz bu sorunu. Gercekten cok zor bi durum. Cok iyi anliyorum seni. Inşallah sizde ek gidaya başlayinca geçer bu sorununuz. 🙏😊