Nurcanzeynep Kızlar benim bebeğim 5 buçuk aylık gndüz toplam 2 saat uyumuyor oda 45 dakika 50 dakika olarak uyuyor nasıl düzene sokucam uyku saatlerni de geçirmiyorum gündüz uyumadığı için gecede geç uykuya dalıyor
Cyerg Nurcanzeynep bilmiyorum işinize yarar mı. Yorulsun iyice, yani yüzüstü zaman gecirsin, dışarı çıkarın duş aldırın rutin yapın. Öyle uyur umarım
alintugce34 Nurcanzeynep bız mesela 7 de güne başlıyoruz 9.30 da 1 . Uyku 10.30 kalk “aktıvıte “ 12.30 gibi 2. Uyku 13.30 kalk @aktivite” 16.00 uyu 16.30 kalk şekerleme 21.30 gece uykusu Duş alıyoruz Yemek yapıyoruz Makıne boşaltıyoruz Kıyafet katlıyoruz Oyun oynuyoruz Oyuncak yapıyoruz Parka gidiyoruz Evi süpürüyoruz 9 atlık kızım 4. Aydan beri duzenımız bu sekılde
aytugpasa Nurcanzeynep 3 aylık bnim oğlanda böyle siyah beyaz kartlarla oynuyorz müzik dinliyip dans ediyoruz hışırtılı kitaplarıyla oynuyoruz yok uyumuyo gündüz toplasam 40 dk anca uyuyo ama akşamları da 9buçuğu geçiröeden uyur sabh 7da kalkar 🤦🏼♀️ Bnde bilmiyorum nasl düzene oturtcam bakaljm
LilyaBn Nurcanzeynep sabah erken uyandırın güne erken başlasın sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Erkenden kastım 7bucuk 8civarı.
Nurcanzeynep alintugce34 bende yapıyorum kızım için işlermi bile sonraya bırakıyorum ama sağlıklı uyku yok bu yüzden gün boyu mırıldanıyor
-SweetPanda- Nurcanzeynep Ayy valla benim kızım da öyle sabah uykusunu sevmiyo 5 aylık benimki de bi iki aydır gün içersinde uyutmaya çalışıyorum bazen uyuyo bazen uyumuyo kafasına göre yaşıyo hayatı valla😅 Bende napcam bilemedim rutin de oluşturdum ettim oynuyo falan ama asssla uyumuyo canı isteyince pusetin içinde uyuya kalıyo oda normalde o saate uyumadığı halde🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun inşaAllaaah🤲🏻🤍
Nurcanzeynep -SweetPanda- amin inşallah bende rutin yapıyorum oynuyorum herşeyi yapıyorum iş uykuya gelince yok😂😂