Mrctttt Gokturk_ ya aklıma takılan bişi var korkuyorum bahar başlağından beri alerji hapı kullanıyorum inşallah problem olmaz daha bügün içtim sabahleyin
Adenmoms68 Zahire38 bende öyleydim gecen ay benimki de hiç belietisz bir anda oldu belirtilwr hasta olunxa çıktı bazen öyle oluyor
Ayseee60 Hayırlı olsun benimde kızım 9 aylık cuma günü öğrendim acilin almadığını bildiğim için dişçiye gittim dişçi istiyor, dişim çok ağrıyor dedim bakıldı 🌸
limonvari Mrctttt tabii ben de oğlumu öyle anlamıştım hamileyken sanki sol tarafımdan bir şey cekiyolardi. Kasikta iğne batması gibi bir şey oluyodu sol tarafta. Bir ay kadar sürdü o. Bebek rahme tutunmaya yerleşmeye calsiiyo o yüzden🌸
izd Mrctttt hastane neden test yapmaz ki ? Ben aile hekimine hamileliğimin 18. Haftasında gittim :)))) kayıt denen şey her zmaan açılıyor yani siz merak etmeyin. Testi de her kurumun yapması lazım
Mercosey Mrctttt acil servis acil hastalara baktığı için burda beta bakamayız yoğunuz diyebiliyorlar. Karnım çok ağrıyor ama gebe olabilirim dersen bakarlar yani yalan söylemeniz lazım malesef
snowflake Mrctttt beni de ilk sağlık ocağına yönlendirmişti kadın doğum doktorum ondan sonra gitmiştim yanına