Nurrr97 Bende para kazanmak istiyorum ama internetten. Ticaret yapmak istiyorum. Zaranin ihracat fazlası ürünleri çok satılıyor. Nereden alınıyor bilen yada bu işi yapan var mı ?
hunilimomy Nurrr97 İstanbul merterden alıyorlar ya da toptancilarin grupları var onlara giriyorsunuz ordan alıyorsunuz
aleynaecrin Bende çok istiyorum para kazanmayı internet üzerinden ne yapılabilir gerçekten en azından kendi ihtiyaçlarım içinn fikir söyleyin 😁
Nurrr97 aleynaecrin dolap uygulamasına kullanmadığın herşeyi koy uyguna da sat bacım ben öyle öyle 3 bin kazanmisim toplamda. Kar kârdır
hunilimomy Nurrr97 instgram üzerinden araştırın zara toptan olarak gruplara ekleyin diye yazınca ekliyor toptancı sayfaları ürünleri atıyorlar seri olarak alıyorsunuz
Nurrr97 hunilimomy buldum birtane ama güvenilir midir? Kapıda ödeme yok ismi deniz Nisa kadının.. sizce güvenilir midir
hunilimomy Nurrr97 zafer adında bi toptancı vardi ben ondan alıyordum ama sonrasinda bırakınca sayfayı takip etmeyi de biraktim
aleynaecrin E ticaret olarak başka neler satmalıyız böyle toptan alıp da satıp kar eden varmı aramızda