Mra1 o kadar haklısın ki kimse anlamıyor herkes seni suçluyor; fazla korumacısın, bi sal artık, düşünme, abartma vsvs.. Ağzı olan konuşuyor öyle iyi anlıyorum ki seni. Kimse ne hissettiğini bilmiyor. Sanki senin elimdeymiş gibi. Sen istemez misin sanki rahat olmak ? Soğukkanlı davranmak panik olmamak kötü düşünmemek… İnan ne diyeceğimi bilemiyorum. Profesyonel bir destek alma imkanın var mı? Ben denemedim hiç destek almayı çok düşündüm ama bir türlü fırsat bulamadım nereden başlayacağımı bilemedim. Belki sen deneyebilirsen iyi gelir.. Bunların dışında diyebileceğim tek şey çocuğun biraz daha büyüyüp konuşmaya derdini anlatmaya başlayınca bir tık rahatlıyorsun.. En azından derdini söyleyebiliyor oluşu insanı biraz olsun rahatlatıyor. Ayrıca çocuk hastalana hastalana tecrübe kazandığın için ve her hastalığında sonunun kötüye gitmediğini toparlandığını gördüğün için; içindeki telaşlar biraz olsun dizginleniyor. Gerçekten bu durumun tek ilacı zaman sanırım. Zamanla geçmese de üstü biraz olsun örtülüyor ve böyle yaşamayı öğrenip ayak uyduruyorsun sanırım. Keşke yanımda olsan sarılsam valla öyle iyi anlıyorum ki seni canım benim🩵 İnşallah bir an evvel gönlündeki tüm yükler hafiflesin 🤲