defalarca aynı konu için yazdım ve postlarda hep aradım cevapladım bebeğim 10 aylık ve aşırı hareketli hiç durmuyor belki ben tek değilim ama benim gücüm kalmadı ev işi bebek hersey bende oturmaya kahvaltı yapmaya bile vaktim olmuyor yakınmamın sebebi aslında bebeğimin kilo almamasi ne kilo alıyor ne boyu uzuyor boyu 71 kilosu 8 çıktı bugün kontrolde ve yemek yedirme iskence mama sandalyesinden kalkıyor oturmuyor yemiyor iktiriuor uykusu gelmiş gibi yapıyor yere bıraktırmıyor ağlıyor ben bisey yapamiyorum oyun oynayamiyoruz sürekli ayağa kalkıyor keşfediyor diyorum ama hiç bisey oynamıyor kitap okumak istiyorum ona kitabı kapatıyor ağzına sokuyor herseyi kan sonucunda demir eksikliği çıktı dişten mi yemiyor yoksa demir eksikliğinden mi anlamıyorum bende kızdım yapma dedim ağladı ben ağladım ben ağlarken bebeğim duydu ve ağladı tekrar birde cok hircin acaba cok hircin cok hareketli seviyoruz diye mi öyle sakin konuşuyorum olmuyor y bebek arabasına yağmak oturmak istemiyor ayaklarını tepiyor kıyafet giydirmek aşırı zor
sürekli ağlıyor sürekli ben ne yapıcam benim bebeğim o yapacak bsey yok ama normal mi ben be yapabilirim yoksa ben kendim mahvolucam