Emily37 Gzm93 benimde kızım 7 aylık.geceleri uzun kollu pijamayla yatırıyorum bende.ama gece asla üzerini örtmüyor benimki🤦🏻♀️Birde doktor hep sen ne giyiyorsan bi tık fazlasını giydir bebeğe dediğinden öyle giydiriyorum.gece ben üşüyorum bebekte üşür yani
Aykizinannesiii Gzm93 benim bebeğim 1 yasında üzerini hiç örtmez ben uzun kollu zıbın ve uzun kollu ince pijamayla yatıyorum terleme filan olmadı henüz odamızda sıcak ama yine de uyuyunca üşüyebilir kısa kollu için erken geldi bana ankarada yasıyoruz
naynini Gzm93 ben şortlu tulum giydirip tek kat muslin örtuyorum… Bazen sadece zıbın ile yatıyor… 4 aylık minisim… Yazlık yerde oturuyoruz gayet sıcak evler ama bilemedim, bazen üşür mu diye giydirince terlemiş uyanıyor, kıyamıyorum
Gzm93 Emily37 Bende aynı fikirdeyim ama sürekli açıyor kendini zaten sıcak diye uyanıyor olabilir mi bu iki gecedir 25 derece evin içi sabaha karşı soğuk olur düşüncesi ile hala kısa atlet ve pijama uzun kollu giydiriyorum bende
Emily37 Gzm93 valla kuzum benim cadı doğduğundan beri asla üstünü örtmeme müsade etmiyor sevmiyor.o yüzden şimdilik uzun ince pijama giydiriyorum.sabaha karşı serin oluyor zaten.eğer çok sıcak oluyorsa 1-2 gece kısa giydir canım
Emily37 Gzm93 ben dün gece kısa kollu ile yatırdım çok sıcak oldu evin içi ama üzerini örttüm.rahat uyudu hatta biara gene üstü açıktı.önce üstünü dene sonra altını dene canım.üşürse uyumaz zaten
naynini Gzm93 derece 26yi gösteriyor gündüz, akşam da 24 un altina düşmüyor… Ama ben askılı gecelik ile uyuyorum, bir tık fazla deyince aklıma kısa kollu tulum geliyor… Şimdi çuval tulumlardan alacağım bakalim…