ddm5840 Kızlar merhaba bugün oğlumun saçını kestim 81 günlük daha kafasında konak vardı kepekleniyorsu aralarında da açılmalar olmuştu dökülüyordu yenilensin önümüz yaz diye kestim sizler ne zaman kestirdiniz ya da ne zaman kesilmesini uygun görüyorsunuz ?
Emily37 ddm5840 canım oğlumun saçları çok uzundu 9 aylıklen kısalttım 1.5 yaşındaykende kazıttık.maşallah 14 yaşında ve inanılmaz gür saçları var.kızımda 7 aylık saçlarını daha kestirmedim.çok ince telli saçları var bana kalda ben kestiricemde babası ile abisi izin vermiyor.biraz daha büyüsün kestiririm mutlaka
ddm5840 Emily37 benim de eşim istemiyordu ama saçları dediğim gibi dökülüyordu birde anne karnı saçı zayıf olur kestim önümüz yaz gür çıkar inşallah
Emily37 ddm5840 çıkar canım mutlaka.ben kıyamadım ilk seferinde oğlumun saçlarını kazıtmaya ama sonrasında da güzel uzadı.kızımında kestiricem büyük ihtimal havalar çok sıcak
Hanifecoskun Ben 2 aylıkken kestim üstü azdı arkaları yanları çok kalabalıktı kimse kıyamadı kesmeye. Aralık’ta kestim ki yaza Keltoş girmesin diye 😅 başta pişman oldum ama zaten dökülüyordu şimdi çok güzel uzadı iyiki diyorum