TZA Ben ilk defa alacağım son kullanma tarihlerinde filan sıkıntı yaşayan oldu mu acaba veya başka bir problem ??
ikos58 TZA evde eczane dedıgınız bır ınternet sıtesı mı acaba duymadım daha once. Ama ben kırmızıbeyazeczane yada bebekmamacım.com dan alıyorum herhangı bır sıkıntı yasamadım skt 2020 gelıyor hep.
NaimeYilmaz TZA kargocu gelınce onu gondermeden bakın tarıhıne birde kapalılıgına . Ben öyle yapıyorum
Zuzu TZA beeeennnnn Sürekli oradan alıyorum ve bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.Son kullanma tarihleri hep 2020
TZA ikos58 evet internet sitesi mamalar indirimdeymişte o yüzden merak ettim normalde migros veya ebebekten alıyorum . Tarihte sıkıntı çıkarsa diye endişe ettim 🤔
ikos58 TZA bilemiyorum canım ama bu benim dediğim iki site de fiyatlar daha uygun bir gün sonra da geriyorlar burdakş bir çok kişi de yapıyor oradan alışveriş.
ikos58 TZA ben sımdı o sıteye baktım. Aptamıl conformıl 60₺ alıyorum kırmızıbeyazeczaneden orada 90₺ bence uygun bır sıte degıl
TZA ikos58 onu bilmiyorum da ben hipp alıyorum evde eczanede 3’lü 350 gram 157 kırmızı beyaza baktım orda 176