Tubik57 Kızlar bebeğim avent ultra air tutuyor ama öyle cok severek zaten emzik emmiyor agzından sıklıkla düşürüyor. Acaba ultra soft ile arasındaki fark nedir? Acaba alsam onu daha mı rahat tutar agzında sizce ?
Mimeva Tubik57 emzik bebeğin ağzına büyük yada küçük olabilirmi yeğenim daha 3-4 aylıktı avent aldılar 0-6 çocuk emiyoe ama emzik düşüyordu ağzından emerken çıkıyodu felan uyuyana kadar emziği ucundan tutuyolardı sonra 6-12 ver ağzı büyük demiş doktor😂 6-12 verince çok güzel tuttu düşmedi hiç
beybiliko Tubik57 ultra soft un ağza değen kısmı daha yumuşak ve iz yapmıyor, 6. sya kadar 0 6, daha sonra 6 12 ye geçmek gerekiyor, bebeğin ağzı büyüdüğü için küçük emzik kullanmak diş damak ve çene yapısına zarar verebiliyor
Nilay07 Tubik57 benim oğlum da 4 aylık 0 6 ay olanı kullanıyor. Ama nasıl… Doğduğundan beri ağzında cuk cuk emerken pıt diye atıyor sanki atan kendi değilmiş gibi çığlık kıyamet 😂 ben veriyorum iki cukcuklayıp atıyor. Elim havada bekliyorum resmen o atıyor ben veriyorum o atıyor ben veriyorum yazarken bile daral geldi 😂
Arasinannesi20 Bende şeyi merak ediyorum 0-6 ay kullanıyorum 6-12 ay alsam mı almasam mi fark nedir diye
Melis1706 Arasinannesi20 ben 6-18 aldim buyuk geldi tutmadi onu ya gece parlayandan aldim ben 6-12 si yoktu onunda
terazikadini Mimeva bendedd 2 emzik var biri kısa biri uzun aventin kısayı düşürüyo uzunu öğürerek çıkartıyo anlamadım gitti
Tubik57 Mimeva ay anlattıgının aynısı veriyorm aslında cok güzel alıyor ama cocugu kaldırınca düşüyor 😂 o zaman 6-18 alayım onu deneyim ben
Mimeva terazikadini başka marka deneyin olmadı bazı bebekler gidip dünya para verirsin tutma en ucuzunu alırsın emer belki başka marka tutar bilemedim valla
22mavisim0510 Benim kızım 6-18 i tutmuyor öğürüp atıyor hala 0-6 kullanıyoruz 6-18 in şekli farklı geldi napucam bilmiyorum 8 aylık
Deletedmom_78 22mavisim0510 bende tam bunu soracaktim. 10 aylik olacak dedim ki 6-18 alayim artik ama atiyor agzindan 🥲
k_tuna 22mavisim0510 yaa benim oğlum da aynı şekilde 7 aylik olduk hala 0-6 aylık olani istiyor asla tutamıyor 6-18i yarısı dışarıda kalıyor resmen ne yapmak gerek hiç bilmiyorum zararı var mı ki 0-6 kullanmanın yorumu okuyup da bilen varsa cevap verebilir mi?
terazikadini Mimeva yok valla denemeyeceğim tutmuyorsa tutmuyor burda dünya emzik deneyipte çare bulamamış anneler var boşuna hiç uğraşmaya değmez 3 ay tuttu yeter artık 😂😂
Tubik57 Mimeva aynen benm cocuklarm nedense durmayan bebekler emzikle bir nebze rahat ettm gerçekten denicem inş
Tubik57 Nilay07 ayyyy demeeğğğ bende 1-2 haftaya dha iyi tutar die düşünüyordm 😂 sizinki 4 aylık benmki haftaya 2 aylık daha yolumuz uzun 😆😂