Merve20 Kızlar 6 buçuk aylığız çok fazla terliyor hala daha sabaha kadar ıslanıyor üzerine incecik bile örtsem aşırı terliyor başına gelen var mı
Besoz Merve20 aynısı bizdede var canım 4 ay 20 günlük sürekli terler özellikle ense kısmı normal diyorlar
BurcuMasal Merve20 Ben de az önce benzer bir gönderi açtım ama kimse cevaplamadı benim kızım da 2 aylık çok terliyor özellikle kafası.ensesinde kırmızı kırmızı kabartılar var ince de giydiriyorum ama çözüm olmadı.Kafası boynuma değse sırılsıklam oluyor
Masalserin2019 Merve20 sucuk gibi oluor resmen su içimde kalıyor sürekli soyuyorum teri üstünde kurumasın die aksam 9 dan beri bu 4 etti
Cihangr BurcuMasal bizimki de terliyor bir de teri kokuyor şapka takıyorum ben devamlı ondan mı kokar acaba
Nil595959 Merve20 benimde bebeğim öyleydi doktorum b12 eksikliği terleme yapar dedi. Nitekim öyleymiş b12 sine baktık düşük çıktı. Şimdi ocean sprey kullanıyoruz sizde bi baktırın derim.
ZK7492 Biİmde aynı 6 aylık bebegım gece yataga alıyorum bazen kafası ve vucudunun ızı cıkıyor terden ıslaklık olarak yataga cocugu soyup gıyınmekten usandım . Bu arada bızdede b12 eksıklıgı var alakası var mı bılmem
Sura_e Merve20 bizimki de öyleydi yastık su içinde kalırdı ben nevresimden olduğunu az çok tahmin ediyordum ama yeni organik pamuklu başka takım aldım güya öncekine de pamuklu demişlerdi ama terlemesi çok azaldı önceden yastık yatak su içinde kalırdı Allah'a şükür artık yok
Eylul_sMom Benimde bebeğim terliyo. Yani kafa arkası ve sırtı. İnce giydirmeme rağmen bazen yatağa izi çıkıyo çocugun terden. 6 aylık olucaz yazın hadi sıcaktı diye önemsemiyodum da havalar soğudu böyle terlemesi endişelendiriyo beni de.
Balyanakannesiii Merve20 Benim oğlum da öyle aşırı terliyor doğduğundan beri. Hele bi 5 dk uyusun sırılsıklam uyanır şimdi 1 yaşında hala öyle. Bizim tarafta aşırı terler baba tarafı da 😂 genetik olsa gerek