Oglumask2019 GizemElf konyadaysanız kendi anlaştığım fotoğrafçımı önerebilirim. Oğluma doğum günü yapıcam şubatta evde yakın eş dost çağırıp ufak çaplı Bi doğum günü yapcaz onun için tuttum fotoğrafçıyı
Onedroplove GizemElf çok uygun fiyata 3 konseptli +aile çekimi ve albüm yapan bir fotoğrafçı önerebilirim fiyatıda dışarıya göre çok uygun ( neseemircanphotogrophy instegram adresi mutlaka görüşüp fiyat alın derim
PnrTurK GizemElf canım ben bu pazar gideceğim 3 konsept aile çekimi ve 10 adet çerçeve boyutunda işte. 15*15 ti sanırım baskı 300 TL pasta patlatma istersen 80 TL pasta ücreti istiyor albüm ücreti ekstra en ucuz gideceğim yerde idi instagram linkini atıyorum az sonra
Bartununannesi GizemElf kesinlikle pozpembefotograf instagramda bakabilirdiniz. Bartu diye paylaştığı benim oglum. 6 ay cekimi yaptırdım şimdi yaşını bekliyorum. Arayip taradim en uygun bunu buldum. Daha yuksek fiyat söyleyenlerin bu kadar zengin konsepti de yok arkaya koyuyorlar iki ekipman tamam. Ama Esin hanımın konseptleri daha dolu.
TgcDvc GizemElf babystudiozuzu da cektirdim büyükçekmece mimarobada 250 tl 2 konsept 20 tanesini düzenleyip veriyor 200 adet cektiyse hepsini aynı gün cdye aktarıp veriyo
Ahanife Oglumask2019 ben konyada yaşıyorum kızım şuan 6.5 aylık ama sormak istedim fotoğrafcınız kim 😊
Aysnkrtr09 Hulyasezenphotography, albüm dahil 600 TL kampanya fiyatı şuan biz de orayla anlaştık 🌼 İnstagramdan bakabilirsiniz
NrYlmzTsr Babystudiozuzu Instagramdan bakabilirsiniz, oglumun dogum gununde konyadaydik, kardesim fotografci olunca o cekti😄 yoksa buraya cektirecektim:)
Mnli GizemElf bebeğimin yenidoğan çekimini fatoş hanım yaptı biz aşırı memnun kaldık kendisini çok sevdik bir yaşta da gideceğiz inşallah göz atabilirsiniz https://www.instagram.com/p/B4nSZcllmcH/?igshid=bqhadjpyylqi