esrathegulcesmom Kızlar uyku tulumu kullanan var mı aranızda? Kaç aylıkken başladınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum
cbkckbr esrathegulcesmom sekizinci ayda odasını ayırdık o zamandan beri kullanıyorum iki tulumu var ikisini da yıkamıştım dün kurumamış tüm gece odasıyla yatağım arasında mekik dokudum asla örtmüyor üstünü tulum büyük rahatlık 👌🏻
Anr5155 esrathegulcesmom kışın 2 aylıkken başladık kullanmaya sıcaklar başlayınca da bıraktık şimdi oda 30 derece falan oluyor üzerini örtmüyorum
Karpuzlufistiksarma esrathegulcesmom 2.5 aylıktı başladığımda çok rahat oluyor . Bir beden büyük alınız bol olunca daha rahat olur. Ben hep bir beden büyük aldım
Seda_G Aydan beri kullaniyorz bebegimin ustunu örtmüyorum tehlikeli zaten yatakta dört dönuyor ama uyku tulumu giyince üşüdü derdi yok ustunu acti derdi yok battaniye vs örtsen altinda nefessz kalir derdi yok rahat yani
esrathegulcesmom Seda_G cbkckbr kasimonbes Anr5155 Peki hangi marka tulumlarınız ben de araştırma aşamasındayım da karar veremiyorum
cbkckbr esrathegulcesmom bende lcw kullanıyorum birde hediye geldi impidimpi marka onu da kullanıyoruz size kaç beden lazım
-_-hUysUzvetatlikadin H&M nin uyku tulumunu kullanmıştık bütün oluyor ayağı falan her yerini sıcacık tutuyor onu giydirdiğimde çorap giydirmiyordum
esrathegulcesmom -_-hUysUzvetatlikadin öyle bütün bişey istiyorum ben de. Bakayım h&m den çok teşekkürler
Kayra0733 3 aylıktan beri kullanıyorum çok memnunum. Ben ilk e bebekten aldım hala kullanıyorum büyük almıştım 9 aylık oldu oğlum. Seneye için de kidze den aldım. Çok beğendim. Sadece uyku tulumu üretiyorlar sanırım bir bakabilirsiniz.
cbkckbr esrathegulcesmom dolap hesabımda impidimpi 6-9 ay 0.5 tog torba model var hiç kullanılmadı etiketli duruyor bakabilirsiniz ❤️