Mce 57 günlük. İki üç gündür gündüzleri hiç uyumuyor. Uyuyacak gibi oluyor uyumuyor ya da yerine yatırıyorum uyanıyor hemen. Sabahtan geceye kadar uyanık geçiriyor diyebilirim. Yaşayan var mı neden olabilir ne yapmamı önerirsiniz?
Venussmom Mce 5 aylık olduk gündüz uykusu hala yok denecek kadar az. Akşamüstü 1 saat park gezisi yapıyoruz. o zaman açık havanın etkisi arabanın sarsıntısıyla fln 20-40dk arası uyuyor. Sabah da çıkarabilirsem yine öyle uyuyor ama ev içinde memede uyusa bile yatağına koyarken hemen uyanıyor. Doktoru ayrılma korkusu yaşıyor geçecek dedi.
ArvenMom Mce 42 günlük kızım gündüzleri bizde uyumamak için direniyoruz 3 4 gündür sürekli bakınmak istiyo asla tek kalmak istemiyo sürekli ilgi yanında birisi olsun istiyo özelikle babası sadece onunla uyuyo gece yada ağladığında susuyor 🙊
UysalSum Mce bizim de o zamanlar öyleydi 10 dk uyuyup uyanırdı ne yemek yiyebilirdim ne tuvalete gidebilirdim. 3 aydan sonra şükür biraz daha düzene girdi. Uyku penceresine dikkat ederek ilerlemek gerekiyor bir de rutinlere erken başlamak
Bilgeebaby Oluyor öyle şeyler dert etme. Gayet normal 2,5 ayı geçiyoruz 2 gündür kuş gibi yarım saat uyuyup uyanıyor. Atak dönemleri olabiliyormuş
Mce Venussmom önce yoktu Bizim bu hafta başladı ya çok zor hiç koyamıyorum gündüz hiç bir şey yapamıyorum
Mce ArvenMom ya Bizim de öyle sallıyorum uyutuyorum geri uyaniyor ya da acıkma saatine kadar uyumuyor
Yesimnisahasan 40 günlüğüz 2 haftadır bizde öyleyiz çok direniyo. Uyumadığı için daha çok uyuyamıyo . Çok zor bi süreç .
UysalSum Mce internette bebeğinin ayına göre uygun tablolar var uyku penceresi yazarsan çıkar, orda kaç saat uyumslı kaç saat uyanık kalmalı vs . Bir de kendinize göre rutin . Bizim akşam banyo masaj burun temizliği mama rutinimix var mesela
alya00 Mce 60 günlüğüz 20 gündür böyleyiz sabah gün ışığı ile uyanıyor öğlen 1 e kadar uyumuyor sürekli huysuz emmiyor doktora götürüyorum bir şeyi yok diyip gönderiyor
UysalSum Mce olması gerekenden erken ya da geç uyutmaya çalışırsan da uykuya direnir. Ama tabii atak haftası gaz problemi var mı vs dikkat et