Bizminikbiraileyiz Bebeğimin dili tamamen bembeyaz hatta dudağına bile gelmiş sizler ne yaptınız kendiliğinden geçer mi kötü bir şey mi bu korkuyorum
Kitapkokusu Bizminikbiraileyiz Oğlumda hiç olmadı ama burada karbonat ile silenleri okumuştum siz yine öncesinde bi doktora gösterin belki başka bir şey verir kötü bir şey değil çoğu bebekte oluyor.
Agg2408 Bizminikbiraileyiz emziğini biberonu falan kaynatın. emiyorsa göğüslerinizi sürekli yıkayın emzirmeden önce ve sonra ağız içini de temiz bir tülbenti karbonatlı suya batırıp siliyorlar diye biliyorum olmadı bi aile hekimine Ya da bir aylık kontrole gidince doktorunuza söylersiniz
Ademfatmanur Bizminikbiraileyiz benim oğlumda da olmuştu canım göğsünü karbonatlı su ile temizle Parmağına gazlı bezi sar ve bebeğin dilini soldan sağa doğru daire çizerek sil
Bizminikbiraileyiz Kitapkokusu karbonatla silmeye çalıştım ama ön tarafı sildim dilini tamamen silecekken dilini kasıyor ön tarafı silebiliyorum 😭
Kitapkokusu Bizminikbiraileyiz Bunun için bir de damla veriyorlar isterseniz onu da konuşup deneyin daha kolay olur.
Bizminikbiraileyiz Kitapkokusu evet konuştum doktoruyla da şu anlık bir şey vermedi karbonatlı su dedi onu deneyeceğim bakalım
Bizminikbiraileyiz Agg2408 aslında her gün düzenli olarak kaynatıyorum silikon uç kullanıyorum ben kendi ucumu yakalayamıyor onu yıkarım her defasında ama yine de engel olamadım maalesef
Bizminikbiraileyiz Ademfatmanur evet öyle yapıyorum ne kadar sürede geçti acaba çok merak ediyorum ya
Aleynasrgcl Bizminikbiraileyiz canım benim oğlumda da olmuştu ben karbonatlı suyla her emzirmeden önce göğüslerimi silerdim ve durulamazdım. günde 3 defa da gazlı bezi karbonatlı suya batırıp ağız temizliğini yapardım böylelikle 3 günde geçti
miraminannesi Bizminikbiraileyiz pamukçuk pislikten oluyor göğüslerin pis ise yada terli olur lütfen her emzirmeden önce göğüslerini yıka