minikoglummmmm Kızlar bugün doktoruma sormayı unutum sürekli soracam diyorum hep gidiyor aklımdan ne kadar veriyorsunuz
morlu_baby minikoglummmmm walla bn cc olrk bakmıyorum her mamadan sonra veriyorum gun ıcındede veriyorum
Meryemgundogdu minikoglummmmm suluğu var genelde hangi odadaysa bırakıyorum odaya içmek istediği zaman emekleyip gidip içiyor cc falan tutmuyorum
Sedaalya minikoglummmmm her öğün sonrası teklif edebilirsiniz ne kadar içmek isterse belli bir cc aralığı yok bu aylarda. Zaten mama/meme den alıyor sıvı ihtiyacını. 1 yaşa kadar böyle. 1 yaşından sonra da kilo*40cc Doktorumuz böyle demişti.
aselenamom minikoglummmmm Doktorum bana sudan yararlı birşey yok içmek istediği kadar verebilirsin demişti öyle cc felan tutmadım hiç istediği kadar verdim aklıma düştükçede ekstra ben verdim 🌺
sezer2022 minikoglummmmm 6 aydan sonra içmek istediği kadar ver dedi doktorum,, saat başı veriyorum ister içiyor ister içmiyor
Melekbas minikoglummmmm 8 aylik diyorsunuz istedigi kadar icsin bir miktari olmamasi lazim bence oglumun sulugu var yetisebilecegi yere koyuyorum istediginde gidip iciyor. Ek gida donemindesiniz zaten sinir belirlemeyin
Meri-Mel minikoglummmmm Biberonu nerdeyse her yemek sonrası veriyorum bazen içip bazen içmiyor 7 aylık
minikoglummmmm Herkese çok teşekkür ederim yorumlardan dolayı çok su içiyor verdiğim zaman bir içmede 40 CC içiyor