[silindi] Merhaba arkadaşlar 7 aylık kızım diş çıkarıyor diye düşünüyorum 2 gündür ateşli. İlaç vermek istemiyorum gece yatarken veriyorum onun dışında doğal ateş düşürücü ağrı kesici öneriniz var mı?
Haribo42 [silindi] zeytinyagi bizimkiler hep oyle yapar bebek cocuk buyuk hepimiz kullaniriz atesliyken ayaklarinin altina sirtina masaj yapp canimm
Deletedmom277 [silindi] diş ateşi 38.5 dereceyi geçmez dedi doktorumuz daha yeni söyledi Bunu. Diş çıkartıyorsa eminseniz calpol de vermeyin hiç. Bunlar doğal süreçler. Çok yüksek ateşe ılık kompres yapabilirsiniz
nazli_19 [silindi] biz de diş çıkarırken gece sabahlamistik sirkeli su yaptik alnina koltuk altlarına bez ile koyduk faydası olduğunu düşünüyorum
Zhraagk Bizde çıkarıyoruz diş calpol veriyorum ılık suda duş aldırıyorum başka çözüm bulamıyorum bende
Figen00 Haribo42 Normal marketten aldığımız Zeytinyağı mı? Bizimki de düşmüyor ilaçlar fayda etmiyor bende bir çare arıyorum
[silindi] Deletedmom277 Eminim ama enfeksiyon da olabilir diyorlar beni korkuttu o. İlaç vermeyince kendimi kötü anne olarak hissediyorum bu sefer ama tutuyorum kendimi.
LINDAMAY [silindi] ne ilgisi var bende çok çaresiz kalmadığım sürecs kesinlikle ilaç vermeyi düşünmüyorum. Soğuk suya havlu ıslatıp kol altlarına kasıklarına filan koyup ateşi düşürürsünüz.
[silindi] Ateş bi rahatsızlık yapmaz bebeğinizde olabildiğince ince giydirin 38-38.5 u geçmiyosa çok ilaç vermeyin diş ateşi o civarlarda dolaşır zaten
Haribo42 Figen00 cnm limonlu corap denedinmi cok faydali coraplarini limonla iyice islat giydir atesi kalmaz ins
Hilosum Figen00 ben zeytin yapı felan denemedim ama 39 derece ateşliyken üzerini incelttim ve pamuğu ılık suyla ıslatıp ıslatıp koltuk altına vs koydum faydası oluyor