Neslihan1999 Merhabalar, avaba benim durumda olan var mi. Ben yumurta toplatim ve 3 emrbyo olustu 3. gün donduruldu. Yani 5. güne kadar beklenilmedi. Simdi bana tekrardan toplama önerildi cünkü tutma olasiligi 50% oluyormus suan 30% mus. Bu durum birinizin basinda gecti mi ne tavsiye edersiniz?
AA201207 Neslihan1999 bana biraz saçma geldi bu neden olasılık düşsün ki taze embriyo transferi de olabiliyor sonuçta
Neslihan1999 Evet ama 3 günlük oldugu icin tekrar cözülüp 5. güne erismeden transfer olmadigi icinmis
Neslihan1999 Ben suan nasil tedavimi devam yaptirayim bilemedim. Cok üzüldüm de. Ya tarnsfer yapip denicez yada tekrar toplatiracagiz. Sizinde basinizdan gecti mi ki?
AA201207 Neslihan1999 çözülüp tekrar dondurmak mi bi yanlışlık var ya bu şekilde olmaz. Benden toplandı 5.güne ulaşan 14 tane embriyo oldu 25 tane toplanmıştı 14 tanesinin içinden de 8 tanesi donduruldu transfer zamanı 1 i kullanıldı diğerleri duruyor yani dondur çözdür tekrar dondur öyle bişey değil yani ben bu şekilde biliyorum. Sizin dediğiniz gibiyse de şayet şansımı denerdim transfer olup çünkü tekrar toplama işlemi için siz tekrar ilaç kullanacaksiniz tekrar toplama işlemi ve ilaç parası ödeyeceksiniz demi
Neslihan1999 AA201207 evet yani bana demeleei, 3 embry 3. gün donduruldu. Tutma olasiligi %20 ama tekrar toplanilsa 5. güne ererse o zaman %45-50 arasi sana varmis. Simdide transfer ypim mi ypamim mi 3 günlük embryo bilemedim cünkü tutar mi tutmaz mi.
Neslihan1999 AA201207 masaalllah sizde iyi döllenme olmus. Bende 12 toplandi ama 5 yumurta ya islem oldu ve 3 anca döllendi ve 3. gün donduruldu. Fakat devam toplamak istiyorlar hamilelik sanaimi artirmak icin.
AA201207 Neslihan1999 ben polikistik over sebebiyle yaptırdım o yüzden bu kadar fazla sayidaydi. İstanbul Medical Park hastanesinde yapıldı
Neslihan1999 AA201207 anladim bendede yas nedeni ile birde düsük sebebim ile anna rahmimdede bozukluk var