Berna18 1 aylik bebeğim 3600 kilosu Doktor kilosu az mamaya başla dedi Aptamil kullanıcam ama bunun prosneo falan yazanalari var hangisinden alincam
Merve43 Berna18 doğum kilosu kaç canm? Doğum kilosunun üzerine 600 700 gram aldıysa yeterli aslında. Benim 2900 doğdu hastaneden 2800 cıktı 1 aylıkken 3700 olmuştu doktor normal dedi
Minikbezelyem87 Berna18 kilosu gayet güzel mamaya başlaması çok tuhaf 🤔eğer sütünüz varsa ben sizin yerinizde olsam başlamazdım tabi sizin kararınız
Zeyno111 Berna18 Gayet iyi kilosu bence doktorunuzu değiştirin normalde kilo kaybı doğumdan sonra olabilir maksimum 1 ayda doğum kilosuna ulaşması beklenir ki siz 800 gram almışsınız daha ne olsun ilk ayda zaten alacağı aşağı yukarı budur ilerledikçe aylar azalacak hatta bu kilo bence günlük çiş bezi iyiyse doyduğunu zaten anlıyorsunuz mamaya başlamayın
Moondem Berna18 bebeğin daha cok kucuk kullanicaksan aptamil conformil kullan cunku normal aptamille basladim ben kolik oldu gaz sorunumuz hala devam ediyor aptamil conformil baya rahatlatti
Moondem Berna18 ama kilosu da iyi bence de eniyisini anne yani siz bilirsiniz icinizden nasil geliyorsa bebegine hangisi iyiyise onu yap kullanicaksan da gaz yapamayanla basla diye aptamil conformil dedim ben ☺️
iremgg Berna18 800 gram almis sadece anne sutuyle, masallah demek lazim.. 2800 gram dogmus, hastaneden 2600 falan cikmistir o hem de.. Oyle bakarsaniz neredeyse 1 kilo almis, ne mamasi anlamadim yani..