tazeannis_ Kızlar bebeğim 11 günlük gündüzleri çok şükür pek sıkıntımız yok ama geceleri uykusu olmasına rağmen esniyor gözleri gidiyor memede uyuyor gibi yatırınca kalkıyor gaz çıkarmıyorum geceleri ondan olabilir mi
alintugce34 tazeannis_ gazdan olur emzırdıkten sonra 10-15 dk pıt pıt yap sırtına ve suan gece gündüz ayrımı yapamaz bebegınız Ve hep kucakta olmak istemedi normal size ıhtıyacı var güvende hıssetmeli
Yesodiyorlar Gece gündüz ayrımını yapabilmesi için geceleri loş ışık yada karanlıkta yatırabilirsiniz gaz kesinlikle uykuya geçememesinin en büyük sebebi
tazeannis_ Yesodiyorlar evet loş ışıkta yatırıyorum ama emzirip geri yatırıyorum hep bu sefer uyumuyor yanıma alıyorum Meme veriyorum kıvranır gibi hareketleri olmaya başlıyor sonra daha hiç 2-3 saat kesintisiz bir uyku olmadı geceleri
alintugce34 tazeannis_ kendın kımyonlu su kaynat iç Bebegın ayağın altına sıcak su koy Karnına ütüyle ısıtıp havlu koy
Yesodiyorlar tazeannis_ benim oğlumda sürekli kıvranırdı bi durmazdı yerinde gazını tam çıkaramadığımız içinmiş sonradan öğrendim 😂
tazeannis_ Yesodiyorlar düzene girdi mi peki sonra yani gazı çıkarttıktan sonra rahatça uyuyordu değil mi , yoksa böyle giderse ben kendimi kaybetcem geceleri uyuyamamaktan 😂