Cerenyrt Arkadaşlar çankayada çocuk acili olan özel hastane arıyorum. (Çok pahalı olmayan) nerelere gidiyorsunuz ??
1bocek1cicekannesi Cerenyrt ben Beştepe de sami ulusun ek binası var oraya götürüyorum doktorlarından çok memnunum özel hakkında bi bilgim yok maalesef
elmaliturta Cerenyrt kontroller için istiyorsanız acılı var mı bilmiyorum da 19 mayıs da ediz hoca var çok iyi 75 lira muayene
Cerenimoo 1bocek1cicekannesi ay her gittiğimde dua ediyorum onlara. Ben doğumu da orda yaptım orası varken özele gidilmez
Cerenyrt 1bocek1cicekannesi Cerenimoo hamileyken ikili test için oraya gitmiştim pek memnun olacağım şeyler yaşamadım, 2 kere profesöre gitmeme rağmen hiç te görmedim 🤷🏻♀️ Acil de de çok kalabalık o yüzden daha sakin bir yer arıyorum. Orası özelken çok memnundum sakin ve uygun fiyatlı bir hastaneydi
1bocek1cicekannesi Cerenimoo ben doğum iÇin geç kalmıştım keşfim uzun sürdü yani. Bebeğim için oraya gidiyorum hemşiresine kadar çok Güler yüzlüler sagolsunlar. ☺️ Evet canım ismim çiçek 🙈 tşk ederim ☺️
Cerenimoo Cerenyrt profesör yok ama orda aynı yerden mi bahsediyoruz. Ben tüm kontrollerini doğumunu orda geçirdim hala kontrollerimiz orda her çıktığımda dua ediyorum
Cerenyrt elmaliturta evet ediz hocaya gittim çok tatlı biri ilgilide. Ama acili yok. Yenimedi kendim için gittiğimde çok acil açıldığını gördüm mini bir kalabalığı vardı nasıl doktor vs bakmak lazım
Cerenyrt Cerenimoo evet evet aynı yer. Bana denk geldi demek aksilikler 😄 acilide çok yoğun oranın, genelde devlet öyle o yüzden özel yoğun olmayan bir yer arıyorum şimdilik.