Selseli aras-bebek ben eczaneden süt arttırıcı bitki çayları almıştım Anne çayı diye geçiyor Çok faydasınl görmüştüm
oopitipiti aras-bebek canım sabırlı ol süt 1 damla dahi geliyosa her zaman coğalması için umut vardır ben ilk doğum yaptığımda sütüm cok azdı üstüne göğüs uclarımda yaraydı .. ilk doğumum ikizdi ve sütüm gitmişti hiç gelmiyodu mamayla büyüttüm bu doğumumda tek bebek emzircem diye inat ettim hurma aldım yanıma saklama kabına koydum sürekli yedim o zaten direk susatıyo ve suyuda cok içtiğin için sütün artmaya başlıyo bol bol sağım yap her duşta sıcak suyu göğüslerine tut ve omuzundan meme ucuna kadar sıvazla meme ucunu tut salla ( bu biraz komik ama işe yarar ) sonra gün içinde göğüslerine sıcak su torbası veya sıcak havlu koy saatte bir yarım saatte bir sağ sürekli bebeğini emzirdikten sonra emzirmeden önce hep sağ böyle böyle sütün gelir inşallah moralini bozma ben bunları yaptım biraz fazla yapmışım 😅 göğsümde süt tıkanması oldu sonra bıraktım şimdi allaha şükür bebeme yetiyo sütüm inşallah seninde öyle olur 🫠
Elfruya Bol bol su için günde 3 lt , rezene çayı için , fındık ceviz hurma yiyin tahin helvası yiyin. Sağma şansınız varsa emzirdikten sonra sağın oda artırır