Hyl-kbr1501 Kızlar sırtım çok ağrıyor emziriyorum bundan dolayı mı acaba gece uyuyamıyorum ağrıdan ve artık gün içindede oluyor doktora gideceğim artık en uygun zamanda sizlerde durum nasıl benim gibi misiniz
Milaa07 Hyl-kbr1501 bendede aynı problem var böyle resmen yanarak ağrıyor göğüslerimden mi yoksa sezeryan oldum belden vurulan iğnedenmi bilemiyorum
Hulya0129 Hyl-kbr1501 aynıyız normal doğum yaptım sancı belime vurdu daha sonra kalçaya ağrı vurdu o bitti şimdi sabah sırt ağrısından dogrulamiyorum zaten memelerim büyüktü emzirme ile daha da büyüdü 😅
Ahmthn Hyl-kbr1501 terleyip soğuyo olabilirsin o da çok ağrı yapar bi de ters hareket le emzirdiysen onun ağrısı da olabilir ikisinin ağrısını da biliyorum felaket bişey çok geçmiş olsn
nazlii1_ Hyl-kbr1501 emzirme minderi kullanıyorum ben, rahat pozisyonda emzirin eğilmekten ağrır demişti doktor. Ben rahatsam bebeğimde rahat emiyor🥰
Hyl-kbr1501 Ahmthn sürekli terleyip soğuyorum doğru bşde bazen yatarak değişik şekilde emziriyorum oda yapabilir