Kbr0607 Bebeğim 11 aylik suan 7800 gr kilo almiyor Doktorumuz balik yagi almamizi önerdi hem istahinin acilacagini ve kilo alacağını söyledi kullandığınız iyi balik yağı öneriniz varsa yardımcı olur musunuz
MomKukuleta Kbr0607 benim oğlum 27 aylık. Bende başlamak için aksam doktorumuza danışmıştım möller balık yağını tavsiye etti. Deneyeceğiz bakalım sizde araştırabilirsiniz.😊
Sedaalya Kbr0607 1 yaşından beri möllers elmalı olanı kullanıyoruz. Ama ne kilo yaptı ne iştah açtı bizde. Benim kızımda zayıf
Cnn00 Kbr0607 benim oğlanda 9 kilo 1 yaşında emmesine rağmen kilo almıyordu ocean karşılık balık yağı aldık iştahı açıldı belki faydasını görürsünüz şuan kaç kilo bilmiyorum yeni başladık bizde 2 hafta olacak ama iştahını baya açtı çokta seçicidir herşeyi yemezdi şuan yiyor
Kbr0607 Doga0812 bakindim bayagi ama emin olamadım bir turlu bekleyelim bakalim annelerimiz neler kullanıyor 🙂
Kbr0607 Sedaalya bende kullanirsam gercekten iştahı acilir ve kilo alir diye o kadar umitlenmistim ki
Kbr0607 Cook tesekkur ederim evet bircok yerde moller öneriliyor emin olup oyle almak istiyorum doğrusu
Sedaalya Kbr0607 bu arada ben haftada 2-3 gün veriyordum. Bazıları hergün veriyormuş doktorunuz ne söyledi size